Seful Agentiei Nationale de Securitate ar fi recunoscut ca Trump a complotat cu Rusia

Sambata, 27 Mai 2017, ora 11:03
837 citiri
Seful Agentiei Nationale de Securitate ar fi recunoscut ca Trump a complotat cu Rusia
Foto: Facebook/Donald Trump

Seful Agentiei Nationale de Securitate (NSA), Mike Rogers, le-ar fi spus angajatilor institutiei pe care o conduce ca exista dovezi ca presedintele Donald Trump a complotat cu guvernul rus pentru a o invinge pe candidata democrata Hillary Clinton in cursa electorala prezidentiala din 2016.

Fostul agent NSA John Schindler scrie in New York Observer ca Rogers ar fi confirmat, cu ocazia unei adunari generale a angajatilor din aceasta saptamana, ca Trump i-a cerut sa impiedice o investigatie FBI privind o presupusa legatura intre echipa de campanie a presedintelui si Rusia.

Citeste mai mult: Trump le-a cerut sefilor serviciilor secrete sa nege public legaturile cu Rusia. A fost refuzat

Potivit agentilor NSA cu care Schindler sustine ca a vorbit, Rogers a spus ca a vazut informatii ale serviciilor secrete care atesta existenta unor contacte intre Trump si Kremlin.

"Nu exista indoiala ca avem (NSA) dovezi cu privire la implicarea (Rusiei) in alegeri si la existenta unor legatui discutabile cu rusii", ar fi spus Rogers.

De asemenea, seful NSA ar fi admis faptul ca Trump i-a cerut sa discrediteze FBI si pe James Comey, ceea ce Rogers sustine ca a refuzat sa faca.

Rusia a fost subiect sensibil la intalnirea lui Trump cu liderii UE (Video)Donald Trump, un presedinte american la dispozitia RusieiLavrov: E umilitor pentru poporul american sa auda ca Moscova controleaza situatia politica din SUA

C.S. ...citeste mai departe despre "Seful Agentiei Nationale de Securitate ar fi recunoscut ca Trump a complotat cu Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sef NSA Donald Trump complot Rusia, #Donald Trump FBI Rusia , #Stiri International