Secretarul britanic de Externe: In UK exista multi oameni carora le-ar placea sa strecoare o bomba intr-un avion

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 17:56
782 citiri
Secretarul britanic de Externe: In UK exista multi oameni carora le-ar placea sa strecoare o bomba intr-un avion
Foto: Twitter/Philip Hammond

Secretarul britanic de Extene, Phillip Hammond, a declarat ca exista oameni in Regatul Unit carora "le-ar placea sa strecoare un dispozitiv explozibil" intr-un avion.

Hammond a spus ca, potrivit informatiilor existente pana acum, este probabil ca prabusirea avionului rusesc in Egipt sa fi fost provocata de explozia unei bombe introduse in aeronava, arata The Telegraph.

Surse britanice sustin ca una dintre teorii este ca bomba ar fi ajuns la bord printre pachetele cu mese calde servite pasagerilor.

"Stim ca exista oameni in Regatul Unit carora le-ar placea sa strecoare un dispozitiv exploziv intr-un avion daca ar putea. Daca se dovedeste ca aparatul a fost introdus de un membru ISIL sau de cineva inspirat de ISIL, atunci este clar ca va trebui sa revizuim nivelul de securitate pe care ne asteptam sa il gasim pe aeroporturile din zonele in care ISIL este activ", a explicat oficialul britanic.

Acesta a adaugat ca in locurile unde amenintarea este mai mare, atunci si masurile ...citeste mai departe despre "Secretarul britanic de Externe: In UK exista multi oameni carora le-ar placea sa strecoare o bomba intr-un avion" pe Ziare.com

#secretar britanic bomba avion, #Marea Britanie bomba avion , #Stiri International