Secretarul adjunct al NATO, dezvaluiri despre relatiile cu Rusia si Turcia

Marti, 30 August 2016, ora 10:44
4057 citiri
Secretarul adjunct al NATO, dezvaluiri despre relatiile cu Rusia si Turcia
Foto: Administratia Prezidentiala

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, aflat intr-o vizita oficiala in Romania, a vorbit despre relatiile Aliantei Nord-Atlantice cu Rusia si Turcia in contextul actual tensionat.

"Ceea ce nu putem aduce in discutie in momentul de fata este intoarcerea la cooperarea de rutina, procedurile obisnuite, pana cand cauzele rupturii din relatiile noastre nu sunt aduse in discutie, adica agresiunea rusa impotriva Ucrainei, cooperarea noastra practica va ramane suspendata si aici intra si activitatile care ar fi putut avea beneficii comune", a declarat Alexander Vershbow, intr-un interviu acordat Digi 24.

In ceea ce priveste comunicarea dintre Rusia si NATO, Vershbow a aratat ca "avem canalele obisnuite de comunicare, avem si ambasadorul rus la NATO, pe care il vad in mod regulat, secretarul general NATO a avut mai multe intalniri cu ministrul (rus - n.red.) de Externe Lavrov, de cand a preluat conducerea biroului acum doi ani, iar in acest an am reactivat Consiliul... citeste mai departe despre "Secretarul adjunct al NATO, dezvaluiri despre relatiile cu Rusia si Turcia" pe Ziare.com

#secretar general adjunct NATO Rusia, #relatii NATO Rusia, #relatii NATO Turcia , #Stiri International