Scrisori din Cipangu - Povesti romanesti in Japonia, un proiect care a inceput de la o pisica Interviu

Joi, 23 Iunie 2016, ora 07:50
1340 citiri
Scrisori din Cipangu - Povesti romanesti in Japonia, un proiect care a inceput de la o pisica Interviu
Foto: Facebook/George Moise

George Moise e un roman stabilit de ani buni in Japonia, care-si asterne pe hartie aventurile sale nipone. Mai intai a fost "Iertati-ma ca nu sunt japonez", suma experientelor primului sau an in tara samurailor si a florilor de cires.

Acum a aparut "Scrisori din Cipangu", un proiect colectiv care a inceput in urma cu trei ani, de la o... pisica. Chiar daca te duce cu gandul la un taram fabulos, Cipangu e prima denumire sub care Japonia a fost cunoscuta in Europa.

14 autori diferiti, care au trait experiente diferite si care nici nu se cunosc toti intre ei, au reusit sa puna la cap o antologie de 21 de povesti japoneze contemporane, cu romani.

George Moise a povestit pentru Ziare.com cum a aparut "Scrisori din Cipangu", ce aventuri nipone a mai trait in ultimii ani si care-s planurile sale scriitoricesti pentru viitor.

Citeste si Iertati-ma ca nu sunt japonez - Incredibila poveste a lui George Moise

Ce s-a mai schimbat de cand am vorbit ultima oara? Ai simtit nevoia sa ...citeste mai departe despre "Scrisori din Cipangu - Povesti romanesti in Japonia, un proiect care a inceput de la o pisica Interviu" pe Ziare.com

#George Moise Japonia, #Scrisori din Cipangu Moise, #povesti romani Japonia , #Stiri International