Scrisoarea unui pusti de 6 ani: Draga Obama, ti-l amintesti pe Omran din Siria? Adu-l la noi acasa! (Video)

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 17:08
1082 citiri
Scrisoarea unui pusti de 6 ani: Draga Obama, ti-l amintesti pe Omran din Siria? Adu-l la noi acasa! (Video)
Foto: Captura YouTube/Latest News Update

Un baiat american, Alex, in varsta de sase ani, din New York, i-a scris lui Barack Obama o scrisoare in care il roaga sa-l ajute sa il primeasca pe Omran Daqneesh in familia sa. Casa Alba a postat o inregistrare video cu baiatul care citeste scrisoarea, iar postarea a devenit virala.

Alex a scris scrisoarea dupa ce a vazut fotografia in care Omran este surprins plin de sange si confuz intr-o ambulanta, in Alep, o imagine care a provocat un val de furie fata de razboiul din Siria in intreaga lume.

Omran, baietelul plin de sange si praf, care sta singur in ambulanta. Povestea care a induiosat o lume intreaga (Video)

Obama a declarat ca scrisoarea a fost scrisa de un copil "care nu a invatat sa fie cinic, suspicios sau sa-i fie frica", scrie BBC. Inregistrarea video a fost distribuita de peste 60.000 de ori pe Facebook.

"Draga presedinte Obama, ti-l mai amintesti pe baiatul care a fost luat cu ambulanta in Siria?", scrie Alex in aceasta scrisoare publicata de Casa ...citeste mai departe despre "Scrisoarea unui pusti de 6 ani: Draga Obama, ti-l amintesti pe Omran din Siria? Adu-l la noi acasa! (Video)" pe Ziare.com

#copil scrisoare Obama Siria, #copil Omran familie Obama , #Stiri International