Scrisoarea emotionanta a unui pilot de razboi, de 96 de ani, impotriva Brexit: Camarazii mei s-ar rasuci in mormant

Joi, 16 Iunie 2016, ora 09:43
1269 citiri
Scrisoarea emotionanta a unui pilot de razboi, de 96 de ani, impotriva Brexit: Camarazii mei s-ar rasuci in mormant
Foto: Pixabay

Un veteran de razboi britanic, in varsta de 96 de ani, pledeaza, intr-o scurta scrisoare emotionanta, pentru ramanerea Marii Britanii in UE, aratand ca Brexit-ul ar insemna o intoarcere la inceputul secolului trecut.

Scrisoarea lui Franklin Medhurst, care a luptat in Fortele Aeriene Regale in razboi si a fost decorat, a fost publicata de The Guardian.

"E util sa fii batran, pentru ca de-a lungul vietii mele am vazut cum populatia a crescut de trei ori, cum un climat stabil cu anotimpuri a devenit teribil de instabil, cu seceta, incendii de padure si inundatii, cum poluarea omului asupra pamantului, aerului si apelor a ajuns la un stadiu la care orice forma de viata este amenintata si cum violenta a devenit o tragedie permanenta, continua, intr-o lume de mare nesiguranta.

Singura comunitate stabila din aceasta transformare universala a fost Uniunea Europeana, pentru care eu si alte milioane de oameni am luptat sase ani in razboi", scrie el.

El mentioneaza ca a zburat peste ...citeste mai departe despre "Scrisoarea emotionanta a unui pilot de razboi, de 96 de ani, impotriva Brexit: Camarazii mei s-ar rasuci in mormant" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Brexit scrisoare veteran , #Stiri International