Schauble: Cele 28 de state ale UE trebuie "sa actioneze impreuna" in criza migrantilor

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 08:51
822 citiri
Schauble: Cele 28 de state ale UE trebuie "sa actioneze impreuna" in criza migrantilor
Foto: Twitter/Wolfgang Schauble

Ministrul german al finantelor, Wolfgang Schauble, a invitat duminica cele 28 de state ale UE "sa actioneze impreuna" in fata crizei refugiatilor pentru a pastra pacea si valorile in Europa.

Ministrul german, care s-a exprimat in limba franceza, a vorbit in "Biserica Pacii" din Liebfrauenberg, langa Froeschwiller, o mica comunitate la nord de Strasbourg (in estul Frantei), lacas al reconcilierii franco-germane care adaposteste o manastire franciscana.

Refugiatii provoaca haos in Ungaria: Mars pe jos pana in Austria, evadari din tabere si proteste

Schauble a estimat ca Europa trebuie "sa dovedeasca" daca doreste "sa pastreze pacea si libertatea" si modelul sau de societate. El a facut un inventar al provocarilor europene evocand intre altele criza refugiatilor, datoria tarilor din zona euro, incalzirea climatica si epidemiile, invitand statele din UE "sa actioneze impreuna".

"Numai daca Europa reuseste sa gaseasca raspunsuri corecte si sa rezolve problemele, daca ea probeaza ...citeste mai departe despre "Schauble: Cele 28 de state ale UE trebuie "sa actioneze impreuna" in criza migrantilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Wolfgang Schauble imigranti, #Wolfgang Schauble Europa imigranti , #Stiri International