Scene uimitoare la Paris: Preoti tarati afara din biserica de politisti (Foto&Video)

Miercuri, 03 August 2016, ora 16:23
1056 citiri
Scene uimitoare la Paris: Preoti tarati afara din biserica de politisti (Foto&Video)
Foto: Twitter/PM

Scene rar intalnite au avut loc miercuri la Paris, unde preoti si enoriasi au fost tarati afara dintr-o biserica de catre fortele de ordine. Oamenii au fost luati pe sus, pentru ca s-au impotrivit demolarii lacasului de cult.

Este vorba despre biserica Sfanta Rita din Paris, pe care autoritatile franceze intentioneaza sa o demoleze, iar in locul ei sa amenajeze o parcare, scrie Russia Today.

Zeci de oameni s-au adunat miercuri in fata bisericii, ca sa protesteze fata de decizia de demolare, insa autoritatile nu s-au lasat intimidate, asa ca au trimis la locul demonstratiei nu mai putin de 12 masini de politie.

Lacasul de cult fusese deja minat, iar demolarea era gata sa inceapa, insa protestatarii, printre care mai multi consilieri locali, au refuzat sa plece si sa le lase buldozerelor cale libera.

Fortele de ordine i-au dat la o parte tragandu-i de maini si de picioare, dupa cum arata imagini si inregistrari publicate pe retelele sociale.

#SainteRita Des elus presents ...citeste mai departe despre "Scene uimitoare la Paris: Preoti tarati afara din biserica de politisti (Foto&Video)" pe Ziare.com

#preoti tarati biserica Paris, #biserica demolata Paris, #preoti politisti Paris , #Stiri International