Scenariul unui analist ucrainean: Romania vs. Rusia, inceputul celui de-al Treilea Razboi Mondial

Duminica, 03 Mai 2015, ora 12:39
1146 citiri
Scenariul unui analist ucrainean: Romania vs. Rusia, inceputul celui de-al Treilea Razboi Mondial
Foto: Flickr/Naval Support Facility Deveselu

Analistul ucrainean Thomas Theiner isi continua seria de materiale in care scrie ca Romania este capabila sa se lupte cu Rusia, pentru Republica Moldova.

Thomas Theiner, scriitor si manager de productie, care a lucrat la o filiala a celei mai mari companii de film din Ucraina, scria recent ca Romania intelege ca va fi nevoita sa se lupte cu trupele ruse pe sol ucrainean, dintr-un singur motiv: Moldova.

Acum, Theiner ia in calcul un alt scenariu, intr-o analiza pentru EuroMaidanPress: trupele ruse ar putea veni pe mare, pentru a deschide un coridor catre Transnistria prin trimiterea de forte ruse in Odesa.

De ce Romania se va lupta cu Rusia - Analist ucrainean

Analistul scrie ca Putin nu a renuntat la ideea de a duce un razboi in importantul oras-port al Ucrainei: Odesa. In timp ce are nevoie de Mariupol pentru a crea o punte catre Crimeea, de Odesa are nevoie pentru a crea un coridor direct catre Transnistria.

Theiner noteaza ca Transnistria este accesibila doar prin ...citeste mai departe despre "Scenariul unui analist ucrainean: Romania vs. Rusia, inceputul celui de-al Treilea Razboi Mondial" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania razboi Rusia, #al treilea razboi mondial, #Romania Ucraina razboi , #Stiri International