Scaramucci avertizeaza: Complotistii din Casa Alba incearca sa scape de Trump

Duminica, 13 August 2017, ora 18:51
477 citiri

Fostul Director de Comunicare de la Casa Alba, Antony Scaramucci, avertizeaza ca exista angajati ai administratiei prezidentiale care incearca in mod activ sa scape de Donald Trump.

Acesta a avertizat ca exista elemente in Casa Alba care incearca sa-l izgoneasca pe Donald Trump, transmite BBC.

De asemenea, acestea sunt primele declaratii publice ale finantistului Anthony Scaramucci, dupa concendierea sa din pozitia de director de comunicare la Casa Alba.

Scaramucci a condus departamentul prezidential de comunicare timp de doar zece zile, inainte de a fi concediat de noul sef de cabinet al presedintelui Trump, in urma unor insulte acide lansate la adresa strategului-sef de la Casa Alba, Steve Bannon.

Chiar si numirea in functie a lui Scaramucci a dus la doua demisii importante in administratia Trump, fiind vorba de plecarea fostului purtator de cuvant Sean Spicer si a fostului sef de cabinet Reince Priebus.

Scaramucci a fost doar un simptom, Trump e adevarata problema. Casa Alba se ocupa de razbunari si tradariJean-Claude Juncker a comentat amuzat demiterile in serie de la Casa AlbaDomneste haosul in Administratia Trump: Inca o demitere, dupa acuzatii de scurgeri de informatii si injuraturi ca pe maidan ...citeste mai departe despre "Scaramucci avertizeaza: Complotistii din Casa Alba incearca sa scape de Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Antony Scaramucci Donald Trump , #Stiri International