Scandal monstru in redactia Charlie Hebdo - Jurnalistii se razboiesc pentru zeci de milioane de euro

Sambata, 21 Martie 2015, ora 16:14
943 citiri
Scandal monstru in redactia Charlie Hebdo - Jurnalistii se razboiesc pentru zeci de milioane de euro
Foto: Baumann Ripa Rex

Opt jurnalisti si caricaturisti ai publicatiei franceze Charlie Hebdo au fost ucisi la inceputul acestui an intr-un atentat terorist, insa la aproape trei luni distanta in redactia publicatiei a inceput un scandal pe bani grei.

Aproape 30 de milioane de euro au intrat in conturile publicatiei de la tragicul incident armat, iar angajatii supravietuitori doresc sa intre in posesia unei sume de bani, conform Daily Mail.

Tirajul Charlie Hebdo a crescut incredibil dupa acest atentat, de la 30 de mii de numere la cateva sute de mii in fiecare saptamana. In aceste conditii, publicatia a avut incasari fara precedent, iar angajatii solicita acum banii din aceste incasari.

Concret, ei pretind 40% din actiunile de la Charlie Hebdo, detinute de unul dintre jurnalistii ucisi, Stephane Charbonnier. Actiunile au ajuns in proprietatea parintilor lui Charbonnier, insa staff-ul actual considera acest lucru nedrept.

Fost sef NSA: Atacuri ca cel de la Charlie Hebdo sunt inevitabile, ca si ...citeste mai departe despre "Scandal monstru in redactia Charlie Hebdo - Jurnalistii se razboiesc pentru zeci de milioane de euro" pe Ziare.com

#scandal bani Charlie Hebdo, #scandal angajati Charlie Hebdo , #Stiri International