Scandal de plagiat in Rusia: Putin a copiat discursul lui Hitler cand a anexat Crimeea

Luni, 16 Martie 2015, ora 19:51
1499 citiri
Scandal de plagiat in Rusia: Putin a copiat discursul lui Hitler cand a anexat Crimeea
Foto: sikh24.com

Un scandal urias de plagiat a izbucnit in Rusia, dupa ce s-a descoperit ca Vladimir Putin a sustinut un discurs cu ocazia anexarii Crimeii, pe 18 martie 2014, care seamana izbitor de mult cu alocutiunea lui Adolf Hitler din 1 septembrie 1939, cand Germania a invadat Polonia si a anexat regiunea Danzig.

Euromaidan Press a realizat o comparatie a celor doua discursuri, cel tinut de liderul nazist marcand inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Un an de cand Crimeea e a Rusiei: "Nu se va intoarce niciodata la Ucraina"

"In inimile si mintile oamenilor, Crimeea a fost intotdeauna o parte inseparabila a Rusiei", a spus Putin in discursul de anul trecut, in timp ce Hitler subliniat, in 1939, ca "Danzig a fost si va fi un oras german. Coridorul a fost si va fi german".

Istoria comuna si cultura reprezinta, de asemenea, doua puncte atinse atat in cuvantarea liderului rus, cat si in cea a lui Adolf Hitler.

"Pentru a intelege motivul din spatele acestei miscari, este suficient ...citeste mai departe despre "Scandal de plagiat in Rusia: Putin a copiat discursul lui Hitler cand a anexat Crimeea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin Hitler discurs, #Putin plagiat discurs Hitler, #Putin Hitler Crimeea , #Stiri International