Sa ne imaginam Rusia fara Putin

Sambata, 21 Martie 2015, ora 18:28
1393 citiri
Sa ne imaginam Rusia fara Putin
Foto: European Voices

Abesenta lui Vladimir Putin din viata publica, timp de zece zile, a declansat o frenezie de speculatii. Unii comentatori au invocat o lovitura de stat, s-a vorbit despre o lupta de putere in culise, in care liderul cecen Ramzan Kadirov - aliat al lui Putin - s-ar fi intors impotriva serviciilor secrete, scrie Edward Lucas.

In materialul pentru European Voice, titrat "Sa ne imaginam Rusia fara Putin", Lucas, vicepresedinte al Center for European Policy Analysis, aminteste ca tensiunile dintre taberele rivale din Rusia au crescut odata cu asasinarea proeminentului lider al opozitiei Boris Nemtov si cu acuzarea, mai degraba neconvingatoare, a cecenlilor.

Cum se joaca Putin cu multimile

Speculatiile legate de disparitia lui Putin au avut un ton sinistru: critici ai regimului s-au grabit sa vorbeasca despre o lista neagra a extremistilor, un alt zvon spunea ca loiaiul bodyguard al lui Putin, generalul Viktor Zolotov, este mort.

De fapt, Putin, palid si transpirat, a avut o ...citeste mai departe despre "Sa ne imaginam Rusia fara Putin" pe Ziare.com

#Rusia fara Putin, #Rusia inlocuitor Putin , #Stiri International