Rusii si-au dezgropat ultimul tar: Testele ADN au confirmat ca ramasitele lui sunt autentice

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 20:16
672 citiri
Rusii si-au dezgropat ultimul tar: Testele ADN au confirmat ca ramasitele lui sunt autentice
Foto: Wikipedia

Analizele stiintifice efectuate de autoritatile ruse la cererea Bisericii ortodoxe au confirmat, prin intermediul unui test ADN, autenticitatea ramasitelor pamantesti ale ultimului tar al Rusiei, Nicolae al II-lea.

Inhumate la Sankt Petersburg, fosta capitala imperiala rusa, ramasitele pamantesti ale tarului si ale sotiei sale, Alexandra, "au fost exhumate, in cadrul redeschiderii anchetei ce a vizat circumstantele in care a murit familia imperiala", a anuntat comitetul insarcinat cu efectuarea acestor analize, informeaza Le Figaro.

"Mostre de ADN au fost prelevate din mandibulele lui Nicolae al II-lea si a sotiei sale, Alexandra, ca si din vertebra cervicala a ultimului tar rus", se afirma in acelasi comunicat.

Examinarea acestor probe ADN a aratat ca ele "coincid cu cele prelevate de pe ultima camasa purtata de Nicolae al II-lea, pe care se aflau pete de sange", dupa executarea familiei imperiale ruse.

"Aceste teste confirma o data in plus autenticitatea acestor ramasite ...citeste mai departe despre "Rusii si-au dezgropat ultimul tar: Testele ADN au confirmat ca ramasitele lui sunt autentice" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tar Rusia teste ADN, #tar Rusia ramasite, #tar Rusia dezhumat , #Stiri International