Rusii au trimis in Siria lansatoare de rachete nucleare care pot lovi tinte din Turcia sau Israel

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 23:30
909 citiri
Rusii au trimis in Siria lansatoare de rachete nucleare care pot lovi tinte din Turcia sau Israel
Foto: Times of Israel / ImageSat International

Rusia a trimis in Siria lansatoare de rachete Iskander, care pot purta focoase nucleare, arata imagini din satelit furnizate de o companie israeliana de telecomunicatii.

In imaginile publicate de ImageSat International, surprinse cu ajutorul satelitului EROS B, in nordul Siriei, apar lansatoare de rachete SS-26 Iskander. Acestea s-ar afla intr-o baza aeriana a armatei siriene din Latakia, informeaza Times of Israel.

Rachetele Iskander au o raza medie de actiune si sunt capabile sa transporte focoase nucleare pe o distanta de pana la 500 km. In cazul de fata, fiind amplasate in Siria, ar putea atinge cu usurinta tinte din Israel sau Turcia.

Conform Ynet, Rusia a luat in considerare dotarea fortelor siriene cu aceste lansatoare, insa nu a actionat in aceasta directie, pe ...citeste mai departe despre "Rusii au trimis in Siria lansatoare de rachete nucleare care pot lovi tinte din Turcia sau Israel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imagini satelit lansatoare rachete rusesti Siria, #arme Rusia Siria, #lansatoare rachete rusesti Siria , #Stiri International