Rusia vrea un Eurovision propriu, fara "femei cu barba"

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 12:08
1008 citiri
Rusia vrea un Eurovision propriu, fara "femei cu barba"
Foto: salzburg.com

Deputatii rusi au propus crearea unui concurs de tipul Eurovision propriu dupa ce competitia muzicala europeana a fost castigata de un travestit austriac cu barba care promova drepturile comunitatii gay.

Legiuitorii din Parlamentul rus, puternic controlat de Kremlin, au cerut un concurs in care sa fie evidentiate valorile familiei, scrie Global Post.

"Ultimele rezultate ale Eurovisionului ne-au pus rabdarea la incercare. Trebuie sa iesim din aceasta competitie. Nu putem tolera la nesfarsit nebunia asta", a spus liderul Partidului Comunist, Valeri Raskin.

Raskin a declarat ca va incerca sa forteze crearea unei "Voci a Eurasiei" in locul participarii la Eurovision, care va avea ca scop principal sa adune concurenti din fosta Uniune Sovietica.

Sugestia a fost rapid preluata de consilierii presedintelui Belarusului, Aleksander Lukasenko, care isi conduce tara si o tine in izolare de 20 de ...citeste mai departe despre "Rusia vrea un Eurovision propriu, fara femei cu barba" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Conchita Wurst parlament Rusia Eurovision propriu, #Rusia Eurovision propriu Vocea Eurasiei, #Rusia deputati propunere Eurovision prorpiu , #Stiri International