Rusia si SUA se contrazic. Cine l-a ucis pe numarul doi din Statul Islamic?

Miercuri, 31 August 2016, ora 22:30
3139 citiri
Rusia si SUA se contrazic. Cine l-a ucis pe numarul doi din Statul Islamic?
Foto: Captura YouTube

Rusia sustine ca ca apus la punct atacul aerian din Siria in care a fost ucis purtatorul de cuvant si totodata numarul doi in ierarhia Statului Islamic, Abu Mohammad al-Adnani.

Potrivit Ministerului rus de Externe, liderul jihadist facea parte dintr-un grup de aproximativ 40 de combatanti din cadrul Statului Islamic ucis marti de un bombardier rus de tip Su-34 in apropiere de satul Oum Hoch, in regiunea Alep din nordul Siriei.

"Intre teroristii lichidati se afla, potrivit unor informatii confirmate pe diverse canale, liderul razboinic Abu Mohammad al-Adnani, mai cunoscut ca purtatorul de cuvant al gruparii teroriste Statul Islamic", a anuntat ministerul intr-un comunicat.

Pe de alta parte, Pentagonul a sustinut, miercuri, ca nu exista nicio informatie care sa sustina varianta ca un raid aerian al fortelor ruse l-a ucis pe Abu Muhammad al-Adnani.

"Nu avem nicio informatie pentru a sustine pozitia Moscovei cu privire la un raid aerian rus care l-ar fi ucis pe al-Adnani", a ...citeste mai departe despre "Rusia si SUA se contrazic. Cine l-a ucis pe numarul doi din Statul Islamic?" pe Ziare.com

#Statul Islamic purtator de cuvant ucis, #lider Statul Islamic ucis , #Stiri International