Rusia reactioneaza dupa sanctiuni: N-au de-a face cu realitatea

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 16:15
1296 citiri
Rusia reactioneaza dupa sanctiuni: N-au de-a face cu realitatea

Sanctiunile impuse de SUA Rusiei "nu au nimic de-a face cu realitatea", a reactionat, vineri, presedintele Dumei, Serghei Nariskin.

"A parut dificil, dar partile conflictului ucrainean au convenit asupra unui armistitiu. Un proces foarte dificil de schimb de prizonieri de razboi se desfasoara acum. Pare natural ca toata lumea sa incerce sa ajute, nu sa sparga armisititul fragil. Cu toate acestea, cei din birourile de la Washington anunta sanctiuni", a spus Nariskin la o intalnire a Societatii ruse de Istorie, citat de Itar Tass.

"Evident, ei au profitat de avantajul conflictului intern dur din Ucraina, criza si confruntarea fiind doar pretexte. Daca nu exista pretext ar fi gasit", a continuat oficialul rus.

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, ca Statele Unite vor impune o noua serie de sanctiuni Rusiei, vineri, alaturandu-se astfel Uniunii Europene, intr-o incercare de a pune ...citeste mai departe despre "Rusia reactioneaza dupa sanctiuni: "N-au de-a face cu realitatea"" pe Ziare.com

#Rusia sanctiuni Nariskin, #Rusia sanctiuni Occident , #Stiri International