Rusia raspunde sanctiunilor occidentale - interdictie prelungita pentru importurile alimentare

Luni, 22 Iunie 2015, ora 22:21
1171 citiri
Rusia raspunde sanctiunilor occidentale - interdictie prelungita pentru importurile alimentare
Foto: Twitter/Dmitri Medvedev

Rusia va continua sa interzica numeroase categorii de alimente din Occident timp de inca sase luni, deoarece Uniunea Europeana (UE) si-a prelungit sanctiunile pe care le-a impus Moscovei, a anuntat luni premierul Dmitri Medvedev.

Medvedev a dispus ca Guvernul sa pregateasca un decret, in numele presedintelui Vladimir Putin, prin care UE sa fie informata in legatura cu prelungirea interdictiei.

UE si-a extins luni, anterior, sanctiunile economice impuse Rusiei pentru o perioada de sase luni. Masura a fost adoptata in urma unor confruntari sangeroase care au avut loc in weekend in estul Ucrainei, potrivit DPA.

Rusia, despre prelungirea sanctiunilor: Un santaj

"UE a extins sanctiunile economice impuse Rusiei pana la 31 ianuarie 2016, cu scopul de a finaliza punerea in aplicare a acordurilor de la Minsk", a anuntat intr-un mesaj postat pe Twitter Maja Kocijancic, o purtatoare de cuvant a diplomatiei europene.

Sanctiunile, care vizeaza sa impiedice importurile rusesti si ...citeste mai departe despre "Rusia raspunde sanctiunilor occidentale - interdictie prelungita pentru importurile alimentare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia importuri alimentare, #Rusia sanctiuni Occident , #Stiri International