Rusia, la ultimul pas de un control total in Republica Moldova

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 09:55
1019 citiri
Rusia, la ultimul pas de un control total in Republica Moldova

Pe 14 iunie vor avea loc in Republica Moldova alegeri locale.

Miza principala a acestora o reprezinta controlul asupra orasului Chisinau, singura unitate administrativ-economica, ce conteaza cu adevarat in al doilea stat romanesc.

Capitala Republicii Moldova a intrat sub asediul fortelor pro-ruse, cu banii trimisi fara menajamente de Moscova finantandu-se ilegal campania principalului lor candidat, Zinaida Greceanii. Trecerea acesteia din tabara comunistilor in cea a socialistilor nu vine decat sa confirme legatura subterana a celor doua partide, realizata cu ata fina adusa direct de la Kremlin.

Chisinaul reprezinta ultima reduta de romanitate la nivel de administratie, fiind condus in acest moment de catre Dorin Chirtoaca. Membru al Partidului Liberal, sustinator declarat al unirii cu Romania, acesta are in dezavantaj guvernarea locala a ultimilor ani, cu uzura specifica, dar mai ales distrugerea imaginii de ansamblu a fortelor pro-europene prin acceptarea unei aliante tacite ...citeste mai departe despre "Rusia, la ultimul pas de un control total in Republica Moldova" pe Ziare.com

#alegeri locale Republica Moldova, #Moldova alegeri Chisinau , #Stiri International