Rusia interzice importurile de flori din Olanda

Marti, 21 Iulie 2015, ora 19:09
1108 citiri
Rusia interzice importurile de flori din Olanda
Foto: Ziare.com

Serviciul federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa (Rosselkhoznadzor) a propus interzicerea importului de flori din Olanda, dupa ce a descoperit daunatori in livrari.

Seful Rosselkhoznadzor, Sergei Dankvert, a explicat marti, la o intalnire cu ambasadorul Columbiei la Moscova, ca exista o probabilitate ridicata privind impunerea unui embargo asupra florilor importate din Olanda, au anuntat marti agentiile de presa ruse, transmit RAPSI si Reuters. O astfel de decizie ar afecta si Columbia care livreaza flori Rusiei prin Olanda.

Un purtator de cuvant al Rosselkhoznadzor, Yulia Melano, a explicat ca in acest moment sunt analizate implicatiile interzicerea importurilor de flori din Olanda si este luat in considerare importul direct de flori din alte state.

Rusia a interzis importul produselor agricole din Republica Moldova

Conform datelor oficiale, anul trecut au fost importate in Rusia aproximativ 79.000 tone de flori taiate si bulbi, in valoare de ...citeste mai departe despre "Rusia interzice importurile de flori din Olanda" pe Ziare.com

#Rusia interzis flori Olanda, #Rusia flori Olanda, #Rusia flori Olanda daunatori , #Stiri International