Rusia impune noi interdictii importurilor din Ucraina

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 12:50
991 citiri
Rusia impune noi interdictii importurilor din Ucraina

Rusia a impus interdictii asupra importurilor si tranzitului de legume si fructe din Ucraina incepand cu 22 octombrie. Anuntul a fost facut marti de agentia rusa pentru siguranta alimentara Rosselhoznadzor.

"Deoarece Rosselhoznadzor nu a primit raspuns la intrebarile puse serviciului fitosanitar ucrainean si ia in considerare intregul set de amenintari si riscuri care apar din aceasta situatie, adjunctul directorului Rosselhoznadzor, Alexei Saurin, a luat decizia de a impune restrictii temporare tuturor importurilor si tranzitului pe teritoriul Rusiei de legume si fructe ucrainene", a anuntat agentia, citata de Itar Tass.

Anterior, agentia rusa a cerut informatii suplimentare agentiei similare ucrainene cu privire la fructele si legumele ucrainene importate in Rusia care s-ar putea dovedi a fi, la randul lor, importate din UE.

La inceputul lui august, Rusia a instituit embargou asupra tuturor grupelor alimentare, inclsiv legume si fructe, din UE, in raspuns la sanctiunile ...citeste mai departe despre "Rusia impune noi interdictii importurilor din Ucraina" pe Ziare.com

#Rusia interdictie importuri Ucraina, #Rusia interdictie fructe legume Ucraina , #Stiri International