Rusia dezminte ca a bombardat un spital in Siria: Admiram imaginatia celor care au spus asta

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 20:54
691 citiri
Rusia dezminte ca a bombardat un spital in Siria: Admiram imaginatia celor care au spus asta
Foto: Captura Youtube/imagini arhiva RT

Rusia a dezmintit in mod ferm, joi, informatiile unei organizatii neguvernamentale conform carora un raid aerian rus a lovit un spital de campanie in Siria, omorand 13 oameni.

"Vreau sa dezmint toate aceste informatii", a declarat purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse, Maria Zaharova, in timpul unei conferinte de presa, adaugand ca "admira imaginatia" autorilor acestora, informeaza AFP.

Aviatia rusa a bombardat un spital sirian: cel putin 13 morti

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), organizatie neguvernamentala cu sediul la Londra, a afirmat miercuri, pentru AFP, ca cel putin 13 persoane au fost ucise intr-un raid aerian rus care a lovit un spital de campanie in provincia Idleb, in nord-vestul Siriei.

Spitalul a fost "considerabil avariat" de lovituri aeriene si doi dintre angajatii sai au fost ucisi, a confirmat, pentru AFP, o angajata a Sirian-American Medical Society (SAMS), care gestioneaza spitalul. Ea nu a precizat, cu toate acestea, daca ...citeste mai departe despre "Rusia dezminte ca a bombardat un spital in Siria: Admiram imaginatia celor care au spus asta" pe Ziare.com

#Rusia neaga bombardat spital Siria, #Rusia bombardamente Siria Stat islamic , #Stiri International