Rusia devine tot mai agresiva: Trupe la granita cu Ucraina, amenintari nucleare, declaratii belicoase

Joi, 28 Mai 2015, ora 14:26
1138 citiri

In ciuda eforturilor liderilor europeni si americani din ultimul an de a "imblanzi" Rusia, tara condusa de Vladimir Putin nu da inapoi si pare tot mai indarjita nu doar sa-si pastreze pozitia la nivel mondial, dar chiar sa si-o intareasca.

Sanctiunile Occidentului si-au pierdut efectele, iar discursul Moscovei e din ce in ce mai razboinic. Ca sa nu mai vorbim de actiuni.

Se pare ca, in ciuda armistitiului care e in vigoare in Ucraina, Rusia a trimis la granita armate si sute de echipamente militare, printre care lansatoare de rachete, tancuri si artilerie grea, dupa cum a vazut un reporter Reuters.

Multe dintre vehicule au placutele de inmatriculare si numerele de identificare sterse, iar soldatii si-au scos de asemenea insemnele de pe uniforme.

Avertismentul unui general NATO: Rusia poate ocupa tarile baltice in doua zile

Baza Kuzminski unde au fost zariti se afla la doar 50 de kilometri de granita cu Ucraina si prezenta trupelor acolo intareste temerile enuntate la ...citeste mai departe despre "Rusia devine tot mai agresiva: Trupe la granita cu Ucraina, amenintari nucleare, declaratii belicoase" pe Ziare.com

#Rusia trupe tancuri granita Ucraina, #Rusia trupe baza Kuzminski, #Rusia amenintare nucleare Polonia Crimeea , #Stiri International