Rusia convoaca atasatul militar britanic: Avioanele britanice ar fi gata sa doboare aeronave ruse

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 18:16
1109 citiri

Avioanele militare britanice care efectueaza raiduri in Orientul Mijlociu au fost echipate cu rachete speciale pentru doborarea aeronavelor de vanatoare ruse, sustin surse militare britanice, iar, in acest context, Rusia l-a convocat pe atasatul militar britanic.

Surse militare britanice au declarat ca avioanele de vanatoare Tornado care efectueaza raiduri antiteroriste in Irak au fost echipate cu rachete avand senzori de caldura, pentru a se apara de avioanele ruse care efectueaza operatiuni in Siria, relateaza BBC News online.

Rusia trece la un alt nivel in Siria si lanseaza atacuri de pe mare (Video)

"Pana acum, avioanele Tornado ale Fortelor aeriene regale era echipate cu bombe ghidate prin satelit, dat fiind ca nu existau riscuri ale unor amenintari aer-aer. Dar in ultima saptamana situatia s-a schimbat. Trebuie sa avem o reactie pe masura", a declarat, sub protectia anonimatului, un oficial din cadrul Ministerului britanic al Apararii, referindu-se la inceperea ...citeste mai departe despre "Rusia convoaca atasatul militar britanic: Avioanele britanice ar fi gata sa doboare aeronave ruse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia avioane britanice rachete, #Rusia Siria bombardamente avioane , #Stiri International