Rusia avertizeaza Romania, dupa anuntul NATO: Vom anihila flota militara romaneasca

Marti, 10 Februarie 2015, ora 15:33
1411 citiri
Rusia avertizeaza Romania, dupa anuntul NATO: Vom anihila flota militara romaneasca
Foto: Stripes

Rusia se simte tot mai amenintata de apropierea NATO de granitele sale. Ultimele decizii ale Aliantei Nord-Atlantice, de infiintare a unor centre de comanda si control in statele membre din apropiere de granitele Rusiei, par a fi deranjat Moscova. Un analist militar rus a lansat un avertisment la adresa Romaniei.

Vladimir Evseev, director al Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, a declarat, pentru TVR, ca Romania ar trebui sa fie atenta la capacitatile pe care Rusia le dezvolta in Crimeea.

"Pe teritoriul Crimeei, in prezent se formeaza o grupare de forte armate terestre bine pregatita si de sine statatoare. Vor fi prezente acolo diferite dispozitive, capabile sa neutralizeze toate amenintarile posibile", a aratat expertul.

Evseev spune ca, daca Romania se va lasa atrasa in confruntarea dintre Rusia si NATO, atunci tara noastra va deveni tinta a Rusiei. "Din pacate, daca Romania se va lasa antrenata intr-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie ...citeste mai departe despre "Rusia avertizeaza Romania, dupa anuntul NATO: Vom anihila flota militara romaneasca" pe Ziare.com

#expert Rusia avertisment Romania tinta, #Romania tinta militara Rusia , #Stiri International