Rusia aluneca inapoi in Evul Mediu - cum creste rolul Bisericii si se scufunda tara

Duminica, 09 August 2015, ora 18:25
1149 citiri
Rusia aluneca inapoi in Evul Mediu - cum creste rolul Bisericii si se scufunda tara
Foto: Kremlin

Sub conducerea lui Vladimir Putin, Rusia a alunecat inapoi in Evul Mediu, odata cu anexarea Crimeii, situatia conflictuala din estul Ucrainei si evenimentele din jurul doborarii avionului Malaysia Airlines.

Aceasta este opinia Annei Nemtova, exprimata intr-un editorial gazduit de The Daily Beast.

Autoarea subliniaza ca multi rusi au inceput sa intre in panica dupa ce Moscova s-a opus prin veto la ONU, la sfarsitul lunii iulie, crearii unui tribunal special pentru anchetarea si judecarea celor suspectati de doborarea avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, in urma cu mai mult de un an.

Toti cei 298 de oameni aflati la bord au murit atunci, iar rebelii prorusi sustinuti de Moscova sunt considerati de multi ca fiind cei care ar fi lansat racheta ce a lovit aeronava.

MH17: Moscova se opune prin veto la ONU crearii unui tribunal special

Iubita lor tara, faimoasa pentru romanele si poezia inovatoare, pentru natura fabuloasa, baletul perfect si trimiterea primului om in ...citeste mai departe despre "Rusia aluneca inapoi in Evul Mediu - cum creste rolul Bisericii si se scufunda tara" pe Ziare.com

#rol biserica Rusia, #Rusia tribunal ancheta Ucraina, #Rusia Evul Mediu, #Rusia cenzura, #Putin avion doborat Ucraina, #Putin Crimeea , #Stiri International