Rusia a avertizat NATO cu privire la inarmarea Ucrainei

Joi, 12 Martie 2015, ora 17:43
1466 citiri
Rusia a avertizat NATO cu privire la inarmarea Ucrainei
Foto: The Telegraph

Rusia a avertizat statele membre si partenere NATO cu privire la pericolele reprezentate de livrarea de arme Ucrainei, ceea ce creeaza "iluzia posibilitatii rezolvarii conflictului cu mijloace militare", a afirmat, joi, trimisul Rusiei la NATO.

"Am aratat pericolul furnizarii de arme Ucrainei si oferirii de asistenta militara", a spus Alexander Grusko. Trimisul Rusiei la NATO a aratat ca inarmarea Ucrainei incalca armistitiul agreat la Minsk luna trecuta, intre liderii Frantei, Germaniei, Rusiei si Ucrainei, si "creeaza iluzia posibilitatii rezolvarii conflictului cu mijloace militare", scrie Itar Tass.

Rusia este deranjata de posibilitatea ca Occidentul sa inarmeze Ucraina, in pofida faptului ca armistitiul convenit la Minsk nu este respectat in totalitate.

In schimb, Moscova considera ca "are dreptul" sa instaleze arme nucleare in peninsula anexata anul trecut de la Ucraina, Crimeea.

Rusia: Avem dreptul sa plasam arme nucleare in Crimeea

Seful Departamentului de ...citeste mai departe despre "Rusia a avertizat NATO cu privire la inarmarea Ucrainei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia avertisment NATO inarmare Ucraina, #Rusia inarmare Ucraina , #Stiri International