Romanii vor putea intra mult mai usor in Canada - ce se intampla cu vizele

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 12:17
1213 citiri

Premierul Victor Ponta a anuntat ca romanii ar putea calatori mai usor in Canada din 2016, dupa ce premierul canadian i-a transmis ca tara sa si-a modificat legislatia pentru a relaxa regimul de vize pentru Romania.

"O veste buna si mult asteptata pentru romanii care vor sa mearga in #Canada! Premierul Stephen Harper mi-a comunicat relaxarea regimului de #vize prin implementarea programului eTA (Electronic Travel Authorization) in 2016!", scrie pe Facebook Victor Ponta.

"Din 2016, Romania intra in eTA, deci putem merge in Canada nu fara viza, ci intr-un sistem electronic foarte simplu, pentru cei care au avut viza de Canada sau pentru cei care au vize de SUA", a declarat premierul Victor Ponta, la debutul sedintei de Guvern.

Romania, inclusa de Canada pe lista tarilor sigure - ce efecte are acest lucru

Potrivit documentului remis de oficialul canadian, regimul de vize va fi mai relaxat pentru romanii care au avut in ultimii zece ani viza de Canada sau de SUA. Astfel, ...citeste mai departe despre "Romanii vor putea intra mult mai usor in Canada - ce se intampla cu vizele" pe Ziare.com

#romani Canada vize, #relaxare regim vize SUA , #Stiri International