Romania, prezentata ca o tara de mana a treia de rusi: Oamenii traiesc printre gunoaie

Luni, 30 Mai 2016, ora 16:53
2576 citiri
Romania, prezentata ca o tara de mana a treia de rusi: Oamenii traiesc printre gunoaie
Foto: captura video Rossia 1/Unimedia

"Propaganda de la Kremlin si-a indreptat armele contra Romaniei", scriu luni jurnalistii moldoveni, care au constatat ca, mai ales de cand a devenit operational scutul NATO de la Deveselu, presa controlata de Moscova nu conteneste sa atace tara noastra.

Un exemplu mai mult decat sugestiv este un reportaj manipulator difuzat partial de postul TV Rossia 1, care prezinta Romania drept o tara de mana a treia, a carei situatie s-a inrautatit dupa aderarea la Uniunea Europeana, in 2007, arata jurnalistii de la Unimedia.

Ca sa creeze o imagine cat mai nefasta, reporterii rusi au prezentat in materialul lor imagini filmate intr-un cartier foarte sarac din Bucuresti, cu blocuri darapanate, oameni care traiesc in saracie lucie si printre gunoaie, si au spus ca acela este un cartier obisnuit din capitala Romaniei.

Jurnalistii Kremlinului au mers chiar pana la Deveselu, unde se pare ca au ...citeste mai departe despre "Romania, prezentata ca o tara de mana a treia de rusi: Oamenii traiesc printre gunoaie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia Romania mana treia, #reportaj Rusia saracie Romania, #Romania presa rusa , #Stiri International