Romania ataca Transnistria? Scenariul vehiculat la Moscova si replica de la Bucuresti

Joi, 04 Iunie 2015, ora 07:07
933 citiri
Romania ataca Transnistria? Scenariul vehiculat la Moscova si replica de la Bucuresti
Foto: Facebook/Ernest Vardanean

Un analist sustine ca Romania discuta posibilitatea de a interveni militar in regiunea separatista Transnistria din Republica Moldova. Informatia a fost facuta publica de un post TV care apartine Ministerului Apararii de la Moscova.

In replica, Guvernul de la Bucuresti a negat orice astfel de intentie, prin vocea purtatorului de cuvant.

"Atacarea nerecunoscutei republici transnistrene este serios discutata in Romania", a declarat analistul Ernest Vardanean (foto), pentru Zvezda TV, relateaza Mediafax.

"In conducerea Romaniei exista doua opinii privind posibilitatea unei interventii in R.Moldova si in Transnistria (...) Premierul Ponta este nerabadator sa gaseasca o provocare, care sa ii permita sa trimita trupe in R.Moldova. Presedintele Klaus Iohannis este mai moderat, deoarece Angela Merkel l-a convins personal sa nu faca nimic inca. Cuvantul-cheie este inca", a spus Vardanean, analist moldovean de origine armeana, citat de postul TV.

Acest scenariu militar sugerat de ...citeste mai departe despre "Romania ataca Transnistria? Scenariul vehiculat la Moscova si replica de la Bucuresti" pe Ziare.com

#Romania interventie militara Transnistria, #Romania ataca Transnistria, #Transnistria armata Romania Rusia , #Stiri International