Roman injunghiat mortal pe strada, in Marea Britanie - S-au facut primele arestari

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 16:22
3042 citiri
Roman injunghiat mortal pe strada, in Marea Britanie - S-au facut primele arestari
Foto: Arhiva/Ziare.com

Un tanar in varsta de 23 de ani din Brasov a fost injunghiat mortal pe strada, in Marea Britanie. Politistii sustin ca atacul a fost premeditat. S-au facut deja primele arestari in acest caz.

Mircea Gheorghe Cozmiuc era din Brasov si avea 23 de ani, el locuind de doi ani in Marea Britanie, unde era angajat al site-ului Amazon.

Potrivit presei britanice, tanarul a fost injunghiat in drum spre serviciu, iar din primele informatii reiese a fost vorba despre un atac premeditat, romanul fiind urmarit inainte sa fie atacat.

Trupul neinsufletit al lui Mircea Gheorghe Cozmiuc a fost descoperit sambata dimineata, pe strada Carter din Wolverhampton, potrivit BBC.

Cateva ore mai tarziu, politia a arestat un barbat de 33 de ani. Acesta se afla inca in custodia politiei. Un alt barbat, retinut ...citeste mai departe despre "Roman injunghiat mortal pe strada, in Marea Britanie - S-au facut primele arestari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rman ucis Marea Britanie, #barbat Romania injunghiat mortal UK, #Mircea Gheorghe Cozmiuc omorat UK , #Stiri International