Restrictiile de calatorie catre Grecia au fost extinse

Miercuri, 02 Septembrie 2020, ora 08:35
1006 citiri
Restrictiile de calatorie catre Grecia au fost extinse
Sursa: Pixabay

O serie de noi restrictii de calatorie au fost adoptate marti, 2 septembrie, de catre Autoritatea Aviatica Civila a Greciei, cu scopul limitarii raspandirii pandemiei prin intermediul celor sositi din tari cu focare majore, scrie cotidianul elen Kathimerini, citat de Rador.

Noile reguli vor ramane in vigoare pana la 15 septembrie si extind interdictia de zbor la Turcia si regiunea Catalonia din Spania, pe cand zborurile din Albania si Macedonia de Nord nu mai pot ateriza decat pe aeroportul din Atena.

Calatorii care sosesc pe calea aerului din Albania, Belgia, Bulgaria, Malta, Macedonia de Nord, Romania, Spania, Suedia si Emiratele Arabe Unite nu vor fi primiti in Grecia decat daca prezinta un test negativ Covid-19, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte.

Interdictia a fost extinsa si la toti cetatenii non-UE, cu exceptia celor din Australia, Canada, Georgia, Israel, Japonia, Noua Zeelanda, Rwanda, Coreea de Sud, Tailanda, Tunisia, Uruguay si Emiratele Arabe Unite. Si ei vor trebui sa prezinte un test negativ Covid-19.

HCAA a stabilit si o limita maxima pentru calatorii care vin din Israel, de 1.200 de persoane pe saptamana, si care pot ateriza doar pe aeroporturile din Atena, Salonic, Iraklio, Corfu si Kos. ...citeste mai departe despre "Restrictiile de calatorie catre Grecia au fost extinse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
#Grecia, #restrictii, #calatorie, #atena, #covid, #coronavirus, #international , #Stiri International