Reprezentanta Comisiei Europene in Romania: Falia din societatea romaneasca se adanceste tot mai mult

Marti, 15 Mai 2018, ora 22:40
1128 citiri
Reprezentanta Comisiei Europene in Romania: Falia din societatea romaneasca se adanceste tot mai mult
Foto: Facebook / Angela Cristea

Angela Cristea, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, sustine ca falia din societatea romaneasca pare ca se adanceste tot mai mult, insa romanii trebuie sa poata lucra impreuna, chiar daca au opinii diferite.

"Nu traim vremurile cele mai simple, cele mai usoare si ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca pare ca aceasta falie din societatea romaneasca se adanceste tot mai mult. Exista o tendinta de a vedea lucrurile in alb si negru - noi si ceilalti, ai nostri si ai lor", a declarat Angela Cristea, marti, in cadrul dezbaterii "12 ani in UE. Evolutie sau involutie?", organizata de catre Societatea Academica din Romania (SAR), odata cu lansarea raportului anual de analiza si prognoza, informeaza Romania Curata.

"Imi doresc ca acest raport (...) sa contribuie la o dezbatere cat mai nepartizana, pentru ca putem sa avem opinii diferite si totusi sa lucram impreuna. Cred profund in acest principiu si asta si facem aici, la Reprezentanta Comisiei Europene, chiar si atunci cand, uneori, suntem atacati pentru ca nu avem aceeasi opinie cu o anumita miscare politica, de exemplu. Ne pastram calmul si ramanem la convingerea ca putem, ca vrem si ca trebuie sa lucram impreuna chiar si atunci cand avem opinii diferite", a mai spus Angela Cristea. ...citeste mai departe despre "Reprezentanta Comisiei Europene in Romania: Falia din societatea romaneasca se adanceste tot mai mult" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angela Cristea Comisia Europeana , #Stiri International