Replica acida a Ungariei: Nu vrem predici din partea UE, dupa "experimentele ratate" din Europa de Vest

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 14:50
850 citiri
Replica acida a Ungariei: Nu vrem predici din partea UE, dupa "experimentele ratate" din Europa de Vest
Foto: kormany.hu

Ungaria isi apara decizia de a se opune fata de planurile Uniuniunii Europene (UE) privind cotele obligatorii de imigranti, sustinand ca nu doreste sa repete "experimentele ratate" din Europa de Vest legate de multiculturalism.

Guvernul de dreapta de la Budapesta a precizat ca nu este interesat de "predici" din partea UE cu privire la refugiatii din Orientul Mijlociu, informeaza The Telegraph.

Comentariile Executivului ungar vin in urma criticilor exprimate de oficiali importanti din cadrul UE cu privire la premierul Viktor Orban, ca urmare a opozitiei acestuia fata de cotele obligatorii si a masurilor luate la granite pentru a opri refugiatii care incearca sa intre in Europa.

Vicepresedintele Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, a afirmat ca "diversitatea este viitorul lumii", iar tarile din Europa de Est trebuie "sa se obisnuiasca cu acest lucru".

In replica, purtatorul de cuvant al lui Orban, Zoltan Kovacs, a declarat, intr-un interviu pentru The Sunday ...citeste mai departe despre "Replica acida a Ungariei: Nu vrem predici din partea UE, dupa "experimentele ratate" din Europa de Vest" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ungaria cote imigranti, #criza refugiati Europa, #plan cote refugiati , #Stiri International