Renunțarea la petrolul rusesc ”este foarte dificilă”. Zelenski: ”Se pierd venituri uriașe” pentru Moscova VIDEO

Vineri, 03 Iunie 2022, ora 07:27
956 citiri
Renunțarea la petrolul rusesc ”este foarte dificilă”. Zelenski: ”Se pierd venituri uriașe” pentru Moscova VIDEO
Președintele Ucrainei FOTO / captură Facebook Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că, în cele din urmă, ”lumea renunţă la petrolul rusesc”, referindu-se la al şaselea pachet de sancţiuni pe care UE l-a anunţat împotriva Rusiei. ”Realizarea acestui lucru este foarte dificilă”, afirmă preşedintele. În plus, el a vorbit despre sistemele HIMARS pe care Ucraina le va primi de la SUA, arme care ”vor ajuta cu adevărat la salvarea vieţilor”.

”Uniunea Europeană se îndreaptă treptat către punerea în aplicare a celui de-al şaselea pachet de sancţiuni. Sincer, realizarea acestui lucru este foarte dificilă. Pentru că acest pachet de sancţiuni se referă în primul rând la petrol. În cele din urmă, lumea renunţă la petrolul rusesc”, a afirmat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Potrivit acestuia, alte ţări, care produc petrol mult mai bun şi mai uşor, ”se pregătesc să înlocuiască livrările ruseşti”.

”Prin urmare, se pierd venituri uriaşe pentru statul agresor în această sferă. Desigur, Rusia încearcă în mod constant să contracareze acest lucru (...) Trebuie să se obişnuiască cu faptul că o reducere foarte dureroasă a veniturilor este o consecinţă inevitabilă a războiului”, a mai afirmat preşedintele.

Zelenski a vorbit şi despre ”HIMARS-urile moderne sunt trimise” în Ucraina.

”Aceste arme vor ajuta cu adevărat la salvarea vieţilor poporului nostru şi la protejarea pământului nostru. Sunt recunoscător preşedintelui Biden, tuturor prietenilor noştri americani şi poporului Statelor Unite pentru sprijinul acordat. Aşteptăm cu nerăbdare”, a mai afirmat Zelenski, adâugând că aşteaptă ”veşti bune despre furnizarea de arme de la alţi parteneri”. ...citeste mai departe despre "Renunțarea la petrolul rusesc ”este foarte dificilă”. Zelenski: ”Se pierd venituri uriașe” pentru Moscova VIDEO" pe Ziare.com

#Zelenski, #razboi Ucraina, #Ucraina, #arme , #Stiri International

Curs valutar

1 EUR = 4.9737 RON

-0.0012

1 USD = 4.5689 RON

-0.0184
  1. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  2. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  3. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  4. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune
  5. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  6. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  7. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  8. Creștere uriașă a salariului piloților de la Tarom după protestul de luni. Au obținut și o diurnă mai mare
  9. Exodul a 300 de milioane de oameni, care lasă lumea mută: Miracolul Chinei și planul de a depăși SUA
  10. Soluția extremă a unui cunoscut analist economic: Copiii să muncească de la 16 ani, toată lumea să lucreze până la 75 de ani. “Ideea de a sta și a primi bani nu mai e funcțională”