Refugiatii provoaca tensiuni intre Germania si Austria - Ultimatum pentru Merkel

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 16:54
801 citiri
Refugiatii provoaca tensiuni intre Germania si Austria - Ultimatum pentru Merkel
Foto: Ziare.com/Anca Magurean

Guvernul de la Berlin a acuzat miercuri autoritatile austriece ca aduc refugiatii la granita dupa caderea intunericului, astfel incat acestia sa poata patrunde in Germania.

Acuzatii similare la adresa Austriei au fost formulate anterior si de seful guvernului din landul Bavaria, Horst Seehofer, care a dat totodata un ultimatum cancelarului Angela Merkel sa ia pana duminica masuri de limitare a numarului de migranti.

"In ultimele zile Austria a actionat dezordonat", a indicat la o conferinta de presa ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, declaratia sa reprezentand cea mai severa critica publica lansata de guvernul german la adresa Austriei de cand a inceput criza refugiatilor, transmite agentia Reuters.

Criza refugiatilor: Si Austria ridica un gard la granita. Imigrantii au devenit agresivi

"Am constatat ca refugiatii sunt adusi la granita dupa caderea intunericului, fara sa fim informati. Am avut contacte intense. Austria a acceptat ieri sa revina la o procesare ...citeste mai departe despre "Refugiatii provoaca tensiuni intre Germania si Austria - Ultimatum pentru Merkel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Germania Austria tensiuni imigranti, #Merkel imigranti tensiuni , #Stiri International