Refugiatii blocati in Bulgaria si Grecia si-au pierdut rabdarea: Se bat cu politia si dau foc la tabere

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 08:28
1169 citiri

Zeci de persoane au fost ranite in incidente violente care au avut loc joi seara si noaptea in tabere de refugiati din Bulgaria si Grecia.

Astfel, cel putin 26 de persoane au fost ranite si peste 300 au fost retinute in cea mai mare tabara pentru migranti din Bulgaria, situata la Harmanli. Iar in tabara de la Moria (foto) din insula greceasca Lesbos, refugiatii au dat foc provocand importante pagube materiale. Apoi, intre refugiati si fortele de ordine au avut loc confruntari si sase migranti au fost raniti.

Revolta in tabara de refugiati din Bulgaria

"Revolta a fost reprimata", a declarat premierul bulgar Boiko Borisov la postul national de radio BNR, dupa o vizita in tabara de la Harmanli, in cursul noptii de joi spre vineri.

"Vreo 300 de migranti, printre care sase considerati periculosi pentru siguranta nationala, au fost retinuti", iar 24 de politisti si doi migranti au fost raniti, a precizat premierul bulgar.

Joi seara, politia a folosit tunuri cu apa si gloante ...citeste mai departe despre "Refugiatii blocati in Bulgaria si Grecia si-au pierdut rabdarea: Se bat cu politia si dau foc la tabere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugiati foc tabara Grecia, #refugiati revolta Bulgaria, #violente imigranti Bulgaria , #Stiri International