Reactiile politicienilor rusi dupa noile sanctiuni impuse de UE si SUA: Multumesc, Bruxelles!

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 14:07
993 citiri
Reactiile politicienilor rusi dupa noile sanctiuni impuse de UE si SUA: Multumesc, Bruxelles!

Decizia UE si SUA de a introduce noi sanctiuni impotriva Rusiei este o dovada ca a fost aleasa calea subminarii procesului de pace cu Ucraina, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Moscova a reactionat "cu calm, adecvat si in primul rand bazat pe cerinta de a-si proteja propriile interese", a mai declarat Lavrov, citat de Itar-Tass.

La randul sau, Alexei Pushkov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Dumei de Stat, a comentat pe Twitter situatia spunand ca "noile sanctiuni introduse de UE arata ca au ales adancirea conflictului politic cu Rusia, chiar si cu pretul unor pierderi financiare substantiale". Informeaza Itar-Tass.

De asemenea, Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal-Democrat (LDPR), a comentat ironic pe Twitter: "Multumesc, Bruxelles! Numele meu apare pe lista celor vizati de sanctiuni. Ma simt de parca am fost premiat cu ...citeste mai departe despre "Reactiile politicienilor rusi dupa noile sanctiuni impuse de UE si SUA: Multumesc, Bruxelles!" pe Ziare.com

#reactii sanctiuni Rusia, #sanctiuni SUA Rusia, #sanctiuni UE Rusia , #Stiri International