Reactia lui Trump la cele mai recente acuzatii de hartuire sexuala

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 22:17
725 citiri
Reactia lui Trump la cele mai recente acuzatii de hartuire sexuala
Foto: Facebook/ President Donald J Trump

Presedintele Donald Trump a denuntat, marti, ca fiind "povesti inventate" ceea ce spun femeile care il acuza de comportament sexual deplasat si cer Congresului sa deschida o ancheta in acest sens.

Trei femei, care l-au acuzat deja pe Donald Trump in cursul campaniei prezidentiale, s-au intalnit luni in platoul unui post de televiziune si au relatat modul cum au fost hartuite.

"In pofida miilor de ore pierdute si milioanelor de dolari irositi, democratii au fost incapabili sa demonstreze cea mai mica complicitate cu Rusia", a scris Trump pe Twitter.

"Brusc, ei se intorc catre falsele acuzatii si povestile intentate de femei pe care nu le cunosc si/sau cu care nu m-am intalnit vreodata. FAKE NEWS!".

Despite thousands of hours wasted and many millions of dollars spent, the Democrats have been unable to show any collusion with Russia - so now they are moving on to the false accusations and fabricated stories of women who I don't know and/or have never met. FAKE NEWS!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 12, 2017

54 de alese democrate din cadrul Camerei Reprezentantilor au adresat luni Comisiei de Control o scrisoare in care cer o ancheta.

"Noi nu putem sa ignoram multimea de femei care a formulat acuzatii impotriva lui Trump", scriu ele.

Trump, dezlantuit: le face mincinoase pe femeile hartuite, ameninta presa si vrea sa renegocieze toate acordurile SUAAvocatul care i-a infundat pe Bill Cosby si Roman Polanski sustine ca tot mai multe femei il acuza pe Donald Trump de agresiune sexuala ...citeste mai departe despre "Reactia lui Trump la cele mai recente acuzatii de hartuire sexuala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump acuzatii hartuire sexuala , #Stiri International