Razbunarea lui Putin: Rusia ar putea confisca proprietatile altor state, inclusiv ambasadele

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 14:30
1134 citiri
Razbunarea lui Putin: Rusia ar putea confisca proprietatile altor state, inclusiv ambasadele

Un membru al partidului de guvernare din Rusia a propus o lege ce ar permite confiscarea bunurilor din tara ale altor state, dupa ce Italia a inghetat proprietatile de lux ale unui prieten din copilarie al presedintelui rus Vladimir Putin.

Proiectul de lege ar incerca astfel sa faca drepatte cetatenilor sau companiilor care au avut proprietati in afara Rusiei si le-au fost confiscate, potrivit unei decizii "ilegale", luata de un tribunal strain, arata website-ul Dumei de Stat, potrivit Sydney Morning Herald.

Potrivit initiativei legislative, guvernul rus ar folosi fonduri de la buget pentru a compensa pierderea victimei, iar tribunalele ruse ar avea dreptul sa se indrepte impotriva bunurilor statului strain din Rusia, inclusiv impotriva proprietatilor aflate sub imunitate diplomatica, arata propunerea.

Italia a inghetat proprietati in valoare de 28 de milioane de auro apartinand miliardarului Arkady Rotenberg, aflat pe lista sanctiunilor UE si SUA pentru legaturile sale cu ...citeste mai departe despre "Razbunarea lui Putin: Rusia ar putea confisca proprietatile altor state, inclusiv ambasadele" pe Ziare.com

#Putin confiscare bunuri state straine, #Putin confiscare ambasade , #Stiri International