Razboi cibernetic in campania din SUA: Hillary Clinton acuza direct Rusia de atac

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 21:00
906 citiri
Razboi cibernetic in campania din SUA: Hillary Clinton acuza direct Rusia de atac
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Hillary Clinton a acuzat ca serviciile de securitate ruse sunt responsabile de atacul cibernetic asupra Comitetului National Democratic (DNC), care a dus la publicarea unor e-mailuri controversate si la demisia presedintei DNC, Debbie Wasserman Schultz.

Mai mult, fostul secretar de stat l-a acuzat pe Donald Trump de sustinerea presedintelui rus Vladimir Putin, transmite Reuters.

"Stim ca serviciile de securitate ruse au spart sistemul informatic al DNC si stim ca au aranjat publicarea acestor e-mailuri. Stim ca Donald Trump a demostrat o dorinta ingrijoratoare cu privire la sustinerea actiunilor lui Putin", a declarat Clinton intr-un interviu pentru Fox News.

Statele Unite nu au acuzat in mod public Rusia pentru atacul cibernetic asupra sistemului informatic al Partidului Democrat. Totusi, expertii americani in securitate cibernetica au sustinut ca hackerii rusi guvernamentali sunt responsabili pentru dezvaluirea e-mailurilor controversate in legatura cu campania electorala, ...citeste mai departe despre "Razboi cibernetic in campania din SUA: Hillary Clinton acuza direct Rusia de atac" pe Ziare.com

#Hillary Clinton acuzatii servicii ruse, #Hillary Clinton Trump Putin, #Hillary Clinton presedintie SUA , #Stiri International