Rasare soarele pentru Grecia? Concluziile summitului de la Bruxelles

Marti, 23 Iunie 2015, ora 07:43
941 citiri

Un summit extraordinar pe tema datoriei Greciei al sefilor de stat si de guvern din zona euro a avut loc luni seara la Bruxelles, la finalul caruia seful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a salutat noile propuneri ale Atenei, apreciind ca "reprezinta un progres major".

Summitul extraordinar al sefilor de stat si de guvern din zona euro a fost precedat de o reuniune a Eurogrupului. Reuniunea celor 19 ministri de Finante din zona euro s-a incheiat fara progrese majore, chiar daca propunerile Guvernului de la Atena au fost primite mai degraba pozitiv, relateaza Le Monde in pagina electronica.

Motivul pentru care intreaga Europa vrea ca drama Greciei sa ajunga in actul final

"Grecii au facut o propunere care reprezinta un progres major", a declarat Jean-Claude Juncker la finalul summitului sefilor de stat si de guvern din zona euro.

"Le vom propune grecilor un pachet de 35 de miliarde de euro pentru crestere si creare de locuri de munca in Grecia", a continuat el.

O raza ...citeste mai departe despre "Rasare soarele pentru Grecia? Concluziile summitului de la Bruxelles" pe Ziare.com

#Grecia datorii, #Grecia iesire zona euro, #Grecia summit Bruxelles, #Grecia creditori , #Stiri International