Raportul lui Nemtov despre rolul Rusiei in conflictul din Ucraina, facut public in aprilie

Sambata, 14 Martie 2015, ora 22:51
977 citiri
Raportul lui Nemtov despre rolul Rusiei in conflictul din Ucraina, facut public in aprilie

Raportul despre rolul Rusiei in conflictul din Ucraina compilat de catre Boris Nemtov, un fost lider al opozitiei ruse asasinat la sfarsitul lui februarie, urmeaza sa fie publicat in aprilie, a declarat Ilia Iasin, copresedintele RPR-Parnas - partidul fondat de fostul opozant, pentru BBC News.

Iasin a anuntat ca cea mai mare parte a materialului strans de Nemtov a fost recuperat, in pofida perchezitiilor pe care le-a efectuat politia in apartamentul si biroul acestuia.

Nemtov a fost asasinat pe 27 februarie in timp ce se plimba in apropiere de Kremlin. Aliatii sai au afirmat ca asasinatul are legatura cu criticile sale la adresa Kremlinului. Mai multi barbati din Caucaz au fost arestati pentru crima, sugerand o motivatie islamista. Unul dintre barbatii acuzati de crima a declarat ca a fost obligat sa marturiseasca asasinatul.

Iasin a declarat pentru BBC ca a fost formata o echipa de experti care sa finalizeze raportul lui Nemtov.

El a precizat ca echipa a recuperat cea mai ...citeste mai departe despre "Raportul lui Nemtov despre rolul Rusiei in conflictul din Ucraina, facut public in aprilie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Boris Nemtov raport Rusia Ucraina, #Nemtov raport implicare Rusia Ucraina , #Stiri International