Putin va raspunde cu aceeasi moneda expulzarilor. Ce mai ramasese din relatiile ruso-americane a fost distrus

Luni, 26 Martie 2018, ora 18:45
901 citiri

Rusia va raspunde cu aceeasi masura expulzarilor de diplomati rusi anuntate de catre Statele Unite si state membre UE in urma otravirii unui fost spion rus in Marea Britanie, a anuntat luni Kremlinul.

Moscova va proceda in baza "principiului reciprocitatii" in raspunsul sau la aceste decizii ale Washingtonului si statelor europene, a declarat luni, citat de agentiile ruse presa, un purtator de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Ministerul rus de Externe va analiza situatia si-i va prezenta o propunere presedintelui Vladimir Putin, care va lua decizia finala, a precizat Peskov.

Londra a acuzat Moscova ca este "vinovata" de otravirea fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia, pe 4 martie, la Salisbury, in sudul Angliei. Moscova responge acuzatiile.

Ambasadorul rus in Statele Unite, Anatoli Antonov, a apreciat luni ca decizia Washingtonului de a expulza 60 de diplomati rusi in urma otravirii unui fost spion rus in Marea Britanie distruge ceea ce a mai ramas din relatiile rusi-americane.

Antonov a denuntat initiativa americana drept lipsita de consideratie si provocatoare si a amenintat, citat de agentiile ruse de stiri, cu un raspuns "adecvat" din partea Moscovei.

"Statele Unite distrug ceea ce a mai ramas din relatiile ruso-americane", a denuntat ambasadorul rus la Washington luni.

Washingtonul va purta responsabilitatea consecintelor, a insistat el. ...citeste mai departe despre "Putin va raspunde cu aceeasi moneda expulzarilor. Ce mai ramasese din relatiile ruso-americane a fost distrus" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin expulzari agenti rusi, #conflict diplomatic Rusia , #Stiri International