Putin: Scutul antiracheta din Romania, amenintare pentru capacitatile nucleare ruse. SUA au mintit!

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 22:52
979 citiri
Putin: Scutul antiracheta din Romania, amenintare pentru capacitatile nucleare ruse. SUA au mintit!
Foto: Captura Youtube/RuptlyTV

Extinderea sistemului antiracheta al Statelor Unite in Europa de Est reprezinta o amenintare la adresa capacitatilor nucleare ruse, a afirmat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, exprimand preocupare ca infrastructura ofensiva a NATO se apropie de frontierele ruse si evocand un scenariu "foarte periculos".

Extinderea sistemului Statelor Unite de aparare antibalistica reprezinta o amenintare la adresa capacitatilor nucleare ruse, a declarat Vladimir Putin la Forumul de discutii Valdai, desfasurat joi in statiunea Soci, pe litoralul rus al Marii Negre.

"Bazele antibalistice americane construite in Europa de Est pot gazdui sisteme militare ofensive", a subliniat Vladimir Putin, potrivit Reuters, exprimand preocupare ca infrastructura militara a Aliantei Nord-Atlantice se apropie de frontierele Rusiei.

Putin acuza SUA de joc dublu: Declara razboi teroristilor, dar ii foloseste pentru doborarea regimurilor incomode

Rusia ameninta iar: NATO isi camufleaza extinderea in pericole ...citeste mai departe despre "Putin: Scutul antiracheta din Romania, amenintare pentru capacitatile nucleare ruse. SUA au mintit!" pe Ziare.com

#Putin scut antiracheta Romania amenintare Rusia, #Putin SUA mint antiracheta Iran , #Stiri International