Putin s-a lasat santajat? Decizia care explica disparitia misterioara a "tarului"

Joi, 19 Martie 2015, ora 09:54
1139 citiri
Putin s-a lasat santajat? Decizia care explica disparitia misterioara a "tarului"
Foto: Wikipedia

Liderul de la Kremlin a aparut in cele din urma in public, ba chiar presa rusa a titrat, ironic, ca "Vladimir Putin arata bine pentru un om mort". Cu toate acestea, disparitia misterioasa a presedintelui rus, timp de zece zile, continua sa fie dezbatuta in presa internationala.

"A reusit liderul Ceceniei, Ramzan Kadirov, sa il santajeze cu succes pe Putin", se intreaba jurnalistii de la Business Insider.

Toata valva creata de aparitia in public a lui Putin a pus in umbra o stire importanta. Pe 16 martie, in aceeasi zi in care liderul de la Kremlin si-a facut aparitia in public, punand astfel capat zvonurilor care spuneau ca a murit, un oficial a declarat pentru Interfax, sub protectia anonimatului, ca Putin a ordonat ca uciderea lui Boris Nemtov sa fie reclasificata din asasinat comandat (contract killing) in crima motivata de ura (hate crime).

Cum arata Putin dupa disparitia misterioasa - ce au remarcat cei care l-au vazut de aproape

Raportul este deocamdata neconfirmat.... citeste mai departe despre "Putin s-a lasat santajat? Decizia care explica disparitia misterioara a "tarului"" pe Ziare.com

#Putin disparitie santaj, #Putin santajat Ramzan Kadirov, #Putin asasinat Boris Nemtov , #Stiri International