Putin promite razbunare dupa atacul terorist din avionul prabusit in Egipt

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 12:57
918 citiri
Putin promite razbunare dupa atacul terorist din avionul prabusit in Egipt
Foto: Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat ca cei vinovati de doborarea avionului rusesc in Egipt vor fi gasiti si pedepsiti.

"Nu este pentru prima data cand Rusia se confrunta cu crime teroriste, in mare fara cauze evidente, externe sau interne, asa cum a fost cazul in explozia de la gara din Volgograd de la sfarsitul lui 2013. Nu am uitat nimic si pe nimeni", a spus Putin, luni seara, potrivit Itar Tass.

"Uciderea concetatenilor nostri in Sinai este printre cele mai sangeroase crime in ceea ce priveste numarul de victime. Nu vom sterge niciodata lacrimile din sufletele si inimile noastre. Ei vor fi cu noi pentru totdeauna", a spus Putin.

"Dar asta nu ne va impiedica sa ii gasim si sa ii pedepsim pe criminali", a continuat Putin. "Trebuie sa facem asa fara sa fim limitati de timp si sa ii stim pe fiecare pe nume. Ii vom cauta pretutindeni, indiferent unde se ascund. Ii vom gasi in orice punct de pe glob si vor fi pedepsiti", a subliniat liderul de la Kremlin.

Avion rusesc ...citeste mai departe despre "Putin promite razbunare dupa atacul terorist din avionul prabusit in Egipt" pe Ziare.com

#Putin avion doborat Egipt, #Putin razbunare avion doborat teroristi , #Stiri International