Putin ordona ca fortele armate din centrul Rusiei sa fie in stare de alerta maxima

Sambata, 21 Iunie 2014, ora 11:30
1153 citiri
Putin ordona ca fortele armate din centrul Rusiei sa fie in stare de alerta maxima

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat armatei sa efectueze exercitii pentru a verifica pregatirea de lupta a fortelor Federatiei Ruse, a anuntat, sambata, ministerul rus al Apararii.

Publicatia Russia Today relateaza ca trupele au fost puse in "stare maxima de alerta de lupta".

Informatia vine in contextul in care tot mai multe rapoarte arata ca Rusia trimite trupe la granita cu Ucraina, inclusiv unitati de forte speciale care inarmeaza si antreneaza separatistii pro-rusi din estul tarii.

Un inalt oficial american a anuntat ca tancuri si artilerie grea au plecat din bazele lor in sud-vestul Rusiei in directia granitei ruso-ucrainene doar in decurs de 24 de ore. Guvernul ucrainean a afirmat ca tancurile ruse au patruns deja in estul tarii insa aceste rapoarte nu au fost confirmate de americani.

Oficialul a mai aratat ca in Ucraina intra, dinspre Rusia, arme si echipamente ce nu mai sunt folosite de armata rusa, insa sunt folosite de armata ucraineana, ceea ce ar putea ...citeste mai departe despre "Putin ordona ca fortele armate din centrul Rusiei sa fie in stare de alerta maxima" pe Ziare.com

#Putin exercitii lupta, #Putin exercitii armata Ucraina , #Stiri International