Putin: Nu vrem razboi cu nimeni, dar nu acceptam sub nicio forma o astfel de ordine mondiala

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 19:01
1396 citiri
Putin: Nu vrem razboi cu nimeni, dar nu acceptam sub nicio forma o astfel de ordine mondiala
Foto: Business Insider

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat sambata ca Rusia "nu intentioneaza sa faca razboi cu nimeni", a doua zi dupa discutiile cu omologul sau francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel, care au obtinut acordul sau pentru un proiect de plan de pace in Ucraina.

"Nu intentionam sa facem razboi cu nimeni, intentionam sa cooperam cu toti", a asigurat presedintele rus, citat de agentia de presa Interfax, in timp ce Hollande a estimat ca planul de pace este "una din ultimele sanse" pentru a evita "razboiul".

Merkel si Hollande, dupa intalnirea cu Putin: Fara un compromis, scenariul se numeste razboi

Rusia, a spus presedintele rus, nu accepta o ordine mondiala cu un lider de necontestat, care crede ca i se permite orice, in timp ce celorlalti doar ceea ce permite el, potrivit agentiei de presa TASS.

In declaratia sa, Putin spune ca a constatat incercari de a se frana dezvoltarea Rusiei si de a se conserva lumea unipolara in frunte cu SUA, ceea ce nu convine ...citeste mai departe despre "Putin: Nu vrem razboi cu nimeni, dar nu acceptam sub nicio forma o astfel de ordine mondiala" pe Ziare.com

#Vladimir Putin razboi ordine mondiala, #Putin razboi NATO Ucraina , #Stiri International